Buat Duit Online Dengan Facebook Tanpa Modal

Buat Duit Online Dengan Facebook Tanpa Modal - Facebook makin popular sekarang ni, tak macam zaman aku mula-mula join facebook ni, tak popular lagi kat Malaysia, sekarang ni bole dikatakan tiap-tiap hari orang bukak facebook, tanpa facebook.. tak lengkap la hidup gamaknya. Tu la hebatnya penangan facebook, sebenarnya ramai lagi company offer social service macam facebook, dan lagi tua dari facebook.. ada nama yang korang tak pernah dengar rasanya macam digg, stumble, mister wong dll...


Memandangkan facebook ni ramai pengikut, ada yang mula berjinak-jinak menjual barang secara online di facebook. Ada yang promosi dengan mengupload gambar barang. Habis semua kawan-kawan dan tak berapa kawan pun dia tag gambar, agak mengganggu juga, apabila setiap komen atas gambar itu akan turut terpapar dalam wall facebook kita. Walaupun tu salah satu teknik promosi, tapi kalau kena sumpah seranah orang buat apa... Silap-silap kena remove friend. Berniaga online, sama juga berniaga offline, ada etika yang perlu kita ikut, jangan main redah jer... Kalau kat tempat lain, kita dah kena dianggap sebagai spammer dan akaun kita akan ditamatkan tanpa belas kasihan.. Aku tak tahu samada facebook akan buat begitu juga..

Banyak juga yang menggunakan facebook sebagai platform skim cepat kaya. Macam-macam cara, cari sepuluh ahli, ahli cari sepuluh kaki, kaki cari kaki, sorang bayar berapa ratus, duit beranak pinak... tunggu duit masuk, jutawan segera... yang bezanya promosi mencari mangsa di facebook... itu lah yang di war-warkan oleh tokey skim ini sebagai buat duit online dengan facebook... macam-macam cara orang nak menipu.. masalah ramai pulak yang termakan racun.. nak kaya cepat dan mudah la katakan... hehe...

Macamana cara betul buat duit dengan facebook..? Banyak cara buat duit dengan facebook ni.. Salah satunya.. dengan cara membuat fanpage... Apa tu fanpage..? Ni macam laman/page untuk orang-orang yang mempunyai minat yang sama... Apabila pengguna joint/like fanpage tu, semua aktiviti atau post yang kita update dalam page tu, mereka akan terima dalam wall masing-masing... Mesti korang pun banyak dah join fanpage orang lain, sekarang boleh cuba buat fanpage sendiri.... Contoh fanpage kaya2u... sila la joint.. baru idup tu.. x berapa ramai orang lagi..  ---> Kaya2u - Buat Duit Online Facebook Page

Macamana nak buat fanpage? Senang jer.. Boleh siap tak sampai 5 minit. Nanti aku kasi kongsi.. dalam post akan datang... masa da time ni...

Selamat membuat duit online

copyright 2011 kaya2u - buat duit online

0 comments:

Lagi Artikel berkaitan Buat Duit Online

Popular Posts


buat duit online bookmarks Social Bookmarking
Add to: Mr. Wong Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Newskick Add to: Seekxl Add to: Favit Add to: Social Bookmarking Tool Add to: BoniTrust Add to: Power Oldie Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Reddit Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Information


kaya2u - buat duit online copyright 2005-2011 kaya2u.blogspot.com - buat duit online